qdPM Extended
project management software for growth
qdPM Extended based on free version of qdPM and has extended functionality and extra features read more.
Home About What's New? Features Demo Buy Now Translations Bug Report Forum Blog Contact Us

Internet explorer show no data except default page content

<<

agilbert

Posts: 9

Joined: Fri Jan 03, 2014 11:47 pm

Post Sat Jan 04, 2014 12:01 am

Internet explorer show no data except default page content

Hi

I got a small issue with IE11 (not tested the other version) on the qdpm extended version. In chrome, all data is there but in IE, no data at all is shown in dashboard or directly in the project, task, ticket....
Attachments
2014-01-03_22h58_31.png
2014-01-03_22h58_05.png
<<

jicihome

Posts: 29

Joined: Wed Dec 11, 2013 10:32 am

Post Mon Jan 06, 2014 8:15 pm

Re: Internet explorer show no data except default page conte

I got the same issue. But the "total" line appear.

EDIT: when i put the site in explorer compatibility list, the problem is solved. It's seem to be a problem with HTML5 compatibility (got some errors html1402 and 1 html1524 on line 1 in index.php)
<<

qdPM_Support

User avatar

Site Admin

Posts: 531

Joined: Thu Aug 05, 2010 12:44 pm

Post Tue Jan 14, 2014 11:49 am

Re: Internet explorer show no data except default page conte

thank you to report about this issue, I will look at it
<<

riskiana

Posts: 4

Joined: Wed Mar 05, 2014 11:31 am

Post Wed Mar 05, 2014 11:36 am

Re: Internet explorer show no data except default page conte

hi kindrosker, I've got the same problem too. So..how the solution ??
<<

waleed12

Posts: 1

Joined: Thu Jan 08, 2015 5:30 am

Post Thu Jan 08, 2015 5:46 am

Re: Internet explorer show no data except default page conte

Thank you.

I changed testking LX0-102 brain dumps session name. Now it works.
<<

ThomasTJ

Posts: 27

Joined: Mon Jul 15, 2013 5:50 am

Post Mon May 11, 2015 3:57 am

Re: Internet explorer show no data except default page conte

riskiana wrote:hi kindrosker, I've got the same problem too. So..how the solution ??


Hi,

I've got the same problem - if you enable developer tab (F12) and choose emulation and the change the user agent strint til "IE 10", everything should work properly.

@Kindrosker, do you have a quick fix? Through my search on the internet, the page can tweak the browser to emulate in IE10, by adding some code to the header (see A1).
1) Where is the header file/Where to put A1? It should be stated as the first thing in the header.
2) Are you working on a solution so IE11 will work without?

A1:
  Code:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE10">
<<

ThomasTJ

Posts: 27

Joined: Mon Jul 15, 2013 5:50 am

Post Mon May 11, 2015 4:20 am

Re: Internet explorer show no data except default page conte

ThomasTJ wrote:
riskiana wrote:hi kindrosker, I've got the same problem too. So..how the solution ??


Hi,

I've got the same problem - if you enable developer tab (F12) and choose emulation and the change the user agent strint til "IE 10", everything should work properly.

@Kindrosker, do you have a quick fix? Through my search on the internet, the page can tweak the browser to emulate in IE10, by adding some code to the header (see A1).
1) Where is the header file/Where to put A1? It should be stated as the first thing in the header.
2) Are you working on a solution so IE11 will work without?

A1:
  Code:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE10">


And here is the solution:

1) qdpm/core/apps/qdPMExtended/templates/layout.php

2) Add this line:
  Code:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE10">

3) So the code look like this:
  Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
  <head>
     <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE10">
     <?php include_title() ?>

Return to Version 3 Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.